Käyttöehdot Vakuutukset.fi

1. Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat LVS Brokers Oy:n (”LVS Brokers” tai ”me”) ylläpitämää vakuutuspalvelusivustoa vakuutukset.fi. Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Vakuutukset.fi sinä (”sinä”, ”käyttäjä” tai ”vakuutuksenhakija”) hyväksyt nämä ehdot.

LVS Brokers on Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin rekisteröity päätoiminen vakuutusedustaja. LVS Brokers toimii vakuutusedustajarekisteriin merkittyjen vakuutuksenantajien asiamiehenä. Edustamamme vakuutusyhtiöt voit tarkistaa Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteristä. LVS Brokers voi toimia myös muiden vakuutuksentarjoajien markkinointiyhteistyökumppanina.

Huomioithan, että LVS Brokers voi asiamiehenä toimia ainoastaan välikätenä sinun ja vakuutuksenantajan välillä, eikä se itse myönnä vakuutuksia tai tee päätöksiä vakuutusten myöntämisen suhteen. LVS Brokers ei voi näin ollen taata, että sinulle voidaan tehdä vakuutustarjous tai myöntää vakuutus. Me emme myöskään vastaa myönnettävien vakuutusten vakuutusehtojen, vakuutustietoasiakirjan tai muiden tuoteasiakirjojen laatimisesta.

2. Vakuutukset.fi:n käyttö

Vakuutukset.fi:n käyttäminen on täysin maksutonta. Käyttämällä Vakuutukset.fi -palvelua annat LVS Brokersille luvan tallentaa vakuutushakemuksesi tai tarjouspyyntösi pyytää puolestasi yhden tai useamman vakuutustarjouksen sinulle vakuutuksenantajilta tai vakuutusedustajilta, jotka tekevät yhteistyötä LVS Brokersin kanssa.

3. Vakuutushakemukset ja tarjouspyynnöt

Käyttäjän tulee antaa oikeat ja tiedot täyttäessään tarjouspyyntöä tai vakuutushakemusta. Sinä ymmärrät myös, että vakuutussopimuslain mukaan vakuutuksenottajan on annettava oikeat ja täydelliset vastaukset vakuutuksenantajan esittämiin kysymyksiin.

Annat suostumuksesi, että tiedot voidaan välittää sähköpostitse vakuutuksenantajalle tai muulle vakuutuksentarjoajalle, joka arvioi vakuutushakemuksesi tai tarjouspyyntösi. Vakuutuksenhakija hyväksyy, että vakuutuksentarjoaja voi lähettää tarjouksen tai muun päätöksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjänä hyväksyt, että henkilökohtaiset tietosi, kuten esimerkiksi yhteystiedot tai luottotiedot voidaan kysyä kolmannen osapuolen rekisteristä joko LVS Brokersin tai tämän yhteistyökumppanina toimivan vakuutuksentarjoajan toimesta.

4. Vastuuvapaus

Vakuutukset.fi-palvelu on sinulle täysin maksuton. LVS Brokersilla voi milloin tahansa muokata palvelun sisältöä tai keskeyttää vakuutukset.fi:n toiminnan. Palvelussa annetaan tietoa erilaisista vakuutuksista yleisellä tasolla, emmekä takaa tiedon oikeellisuutta tai ole vastuussa mahdollisista virheistä.

LVS Brokers toimii asiamiehenä tai vakuutuksentarjoajien markkinointikumppanina, emmekä ole vastuussa näiden antamista päätöksistä tai myöntämistä vakuutuksista.

 

 

Palveluntarjoajan yhteystiedot

LVS Brokers Oy
PL 644, 00101 Helsinki Finland
Y-tunnus: 2521965-8

www.vakuutukset.fi